dinsdag 1 december 2009

Eerste weekje.

onze eerste, drukke week is achter de rug.
een overzicht:
Donderdag kwam onze bagage eindelijk aan! En maakten we een wandeling tot aan darling harbour. een leuke haven in sydney.
Vrijdag zijn we naar Bondi beach gegaan. het surfersparadijs van australie. waar we ons eerste bruine kleurtje opdeden (of rood?) toen was het zo'n 34 graden.
Zaterdag zijn we via de botanic gardens naar het bekende opera house gewandeld. Hier hebben we een guided tour genomen door het prachtige gebouw. Op onze weg hierheen zijn we even de saint-mary church binnengewandeld waar er net een trouw begon. De eerste van de vier die we zagen die dag. trouwen is hier duidelijk nog heel populair.
's avonds zijn we iets gaan drinken met enkele fransen en een belg die we hebben leren kennen.
zondag hebben we een cruise genomen door de haven van sydney, en bezochten we toronga zoo en watsons bay.
maandag zijn we op surfkamp van 2 dagen vertrokken. waar we onze eerste lessen kregen. en jawel sofie stond al op haar bord na enkele pogingen. Bij lore duurde het iets langer maar voor haar was het de eerste keer. Het weer viel wel wat tegen maar de sfeer was leuk. we hebben er enkele leuke amerikaanse meisjes leren kennen waarmee we morge naar het aquarium gaan.
vandaag zien we nog af van spierpijn, surfen doet u vele nieuwe spieren ontdekken.
morgen komt kevin en gaan we samen naar de blue mountains. en zondag vertrekken we met het vliegtuig naar cairns waar ons avontuur echt begint!
foto's komen later.
Cheers mate!
Lore & Sofie

1 opmerking:

  1. Heeeej Lore en Sofie!!!
    Zo te horen valt alles goed mee ginder!
    Ben hier momenteel heel jaloers jullie blogje aant lezen:)!
    Geniet er maar van, want voor ge het weet is het om :)!
    Geef Kevin ne dikke knuffel van en zeg hem dat ik hem heel hard mis, maar vooral amuseer jullie ginder in de blue mountains en maak mooie fototjes zodat ik achteraf kan meegenieten!
    Dikke kus,
    xxx

    BeantwoordenVerwijderen