dinsdag 24 november 2009

Aangekomen!

hoi!
woensdag om 6.30 smorgens zijn we aangekomen in sydney (lokale tijd). voor jullie dus 20.30u dinsdagavond.
We hebben ongeveer 20 uur op een vliegtuig gezeten! pffff niet iets om elke dag te doen dus!
Maar met nodige films en af en toe wat eten hebben we het zonder heel claustrofisch te worden overleefd.
Helaas komt onze bagage pas morgen, want in londen hebben we ons heel hard moeten haasten. (dank aan het Belgische weer hiervoor) we hadden onze vlucht nipt! nog nooit zo hard gelopen door al die gates en terminals. en daardoor zit onze bagage op een vlucht later. gelukkig brengen ze de bagage tot aan het jeugdhotel. Vandaag hebben we dus al wat budgetshopping moeten doen>
De mensen van travellers contact point zijn ons komen ophalen aan de luchthaven!en hebben eerst met ons een toertje door sydney gereden, het operahuis al gezien! :-) Hier hebben we ook ons eerste vreemde beest gezien, een possum! Lore dacht eerst dacht het een eekhoorn was, er zijn wel wat gelijkenissen :)
voor de rest, vandaag de formulieren in orde gemaakt. australische nr is in orde en we zijn er nu op bereikbaar.
Onze Aussie bankrekeningen zijn geopenend, wie ons wil steunen , feel free to donate ;)
we hebben zelfs al surflessen geboekt voor maandag en dinsdag! van't weekend gaan we nog een harbour cruise doen dat bij in onze boeking zat. voila dat was het in een notendop. hopelijk was het duidelijk want ze hebben hier alleen maar querty toetsenborden.
tot een volgende update!

1 opmerking:

  1. Haloha!
    Ik ben zoooooo blij dat jullie goed en wel zijn aangekomen! Bagagetroubles horen erbij vrees ik :s
    Antwerpen is daarstraks welgeteld 2 minuten sneeuwwit geweest! En doordat mijn raam tijdens de hagelbui wijd openstond, is mijn kot nu ook eens gekuist, hehe.
    'k Wens jullie alvast veel waterpret tijdens het surfen en het zwemmen met de dolfijnen of haaien of zo tijdens de cruise =D
    Twee dikke smakkerds verzonden met de luchtpost!
    *moi*

    BeantwoordenVerwijderen